• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom bij verloskundigenpraktijk Ridderkerk. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je bij ons terecht. Je kunt je telefonisch aanmelden op telefoonnummer 0653151899 of stuur een mailtje naar contact@vpridderkerk.nl met daarin het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.

De velden met een * zijn verplicht